Los bericht bekijken
  #320  
Oud 22 augustus 2009, 12:00
amorax's schermafbeelding
amorax amorax is offline
Member
 
Geregistreerd: 21 maart 2005
Locatie: Wormer/Multikabel
Berichten: 41
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door awende Bekijk bericht
Als laatste heb ik een klacht ingediend bij Ziggo en zal ik melding maken bij de Consumentenbond en de Ombudsman betreffende bedrog en oplichting. De problemen die ik en vele anderen ondervinden zijn volgens Ziggo bekend. Toch staat hierover niets op hun website, ook niet onder het kopje Storingen, waardoor klanten zullen bellen met Ziggo à zoveel-cent-per-minuut. Een bewuste actie van Ziggo om zo wat extra centjes uit onze zakken te kloppen.
De Ombudsman is voor klachten over de overheid dus die zal je niet helpen. Consumentenorganisaties en tv-programma's zijn beter. Vooral de laatste omdat iedereen weer kan horen hoe slecht het bij Ziggo gaat.

Ik denk niet dat Ziggo die 10 cent per minuut met opzet wil verdienen want de (imago)schade die ze lijden door alle negatieve publiciteit en klanten die opzeggen is veel groter.


Mijn ervaringen met de Arris modem zijn ook bedroevend. Na installatie had ik een week lang een snelheid van rond de 20-23 Mb/s (Ik heb alles-in-1 Extra). Ik dacht, dat wordt vanzelf wel sneller en wachtte even af.
Deze week echter mag ik blij zijn als ik een snelheid haal van 7 Mb/s. De downloadsnelheid fluctueert in elk geval enorm met dieptepunten van minder dan 1 Mb/s.
De uploadsnelheid is meestal wel goed (4-5 Mb/s)