Los bericht bekijken
  #2  
Oud 22 augustus 2009, 00:35
melo's schermafbeelding
melo melo is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 augustus 2009
Locatie: Klazienaveen
DTV: Cisco
Berichten: 6
Standaard Lang !!!

Ik heb ongeveer 5 weken geleden interactieve tv aangevraagd en na 2 weken toch maar een gebeld waar het bleef (ik had de decoder en installatie pakket al binnen) werd later terug gebeld door Ziggo om vervolgens een uur in de wacht te worden gezet maar dat was het waard want de medewerker melde dat het binnen 24 uur moest werken en s `avonds werkte alles.
Dan wordt je bijna overmoedig dus ik ook nog sport 1 aanvragen .
Was dinsdag een film aan het kijken en zet de film even op pauze en wil later terug kijken ,krijg ik het bekende oranje schermpje dat ik een abonnement moest nemen voor dit product
Ik dacht gelijk het zal toch niet zo zijn dat...en ja hoor sport 1 was er bijgeplaatst en ITV was op hetzelfde moment verdwenen maar ik denk ik bel even maken ze het vanavond nog in orde maar volgens de Ziggo medewerker had ik geen ITV aangevraagd .
Maar ik heb de Cisco en installatiepakket al ontvangen en toen ik dat zei, vertelde hij dat het niet langer dan drie dagen zou duren en dan was het ITV weer terug ,vandaag dus maar mooi niet.
Ben eigenlijk niet van plan om weer zo lang aan de lijn te hangen en heb via mail een klacht ingediend dat het ITV er weer af gehaald was maar ik hoor niks meer van Ziggo .
Ik heb nu ongeveer twee weken ITV waarvan ook nog een paar dagen de storing met de netwerkfout .
Dus hoe lang het duurt ,ook al ben je aangesloten ben je het ook net zo snel weer kwijt .

En Ziggo lekker verder.

Als de ene medewerker van Ziggo het binnen 1 tot 2 uur kan activeren waarom is het nu dan niet mogelijk om mijn ITV weer in gang te zetten ??

Kan ik eindelijk mijn film afkijken.