Los bericht bekijken
  #21  
Oud 21 augustus 2009, 22:57
Cyzor's schermafbeelding
Cyzor Cyzor is offline
Member
 
Geregistreerd: 27 januari 2006
Locatie: UPC
DTV: UPC Royaal met Philips HDTV DVR
Berichten: 99
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ymidekker Bekijk bericht
Als ik het zo lees, zijn er abonnees bij UPC die nog grotere problemen hebben en zelfs getrakteerd worden op een dubbele ondertiteling. De techniek staat toch maar voor niets, ha ha..
Ymi
Het was nooit spraken van een dubbele ondertiteling bij UPC maar twee ondertitel sporen, het zelfde wat er bij Ziggo aan de hand was. Je kon dus kiezen tussen de twee ondertitels, die beide overigs het zelfde waren. Alleen was één niet gemarkeerd als een slechthorende ondertitel waardoor de decoder (UPC en bij Ziggo zo te lezen) deze automatisch activeerde. Dit zelfde gebeurd ook op kanalen als Discovery HD en 13TH STREET. Daar wil je namelijk dat de Nederlandse ondertitel automatisch aangaat. Bij UPC is dit dit extra ondertitel spoor inmiddels verdwenen zodat alleen nog het spoor dat wel staat gemarkeer als een slechthorende ondertitel over is en deze wordt niet automatisch geactiveerd.
__________________
Zat bij Ziggo tot mijn gemeente op 1 oktober 2008 overging naar UPC. Weg investering in Loewe televisie met ingebouwde DVB-C tuner en AlphaCrypt CAM.

Laatst gewijzigd door Cyzor; 21 augustus 2009 om 23:05