Los bericht bekijken
  #29  
Oud 21 augustus 2009, 21:06
Bernd's schermafbeelding
Bernd Bernd is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 13 april 2009
Locatie: De Wijk / @Home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus, Cisco EPC3928AD
DTV: Humax iHDR-5050C via Sony BDV-IT1000 Blu-ray Home Theater set
Berichten: 122
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
10 cent per minuut, zelfde bedrag wat de meeste bedrijven rekenen (nuon/upc/etc). Extreem duur: niet in verhouding met anderen.
Omdat anderen het ook vragen zou het ineens niet meer duur zijn? Rara redenering. Ze zijn allemaal extreem duur. 1 cent per minuut is voor mij het maximum.

Weet je, er zou helemaal geen helpdesk nodig moeten zijn, de geleverde diensten zouden gewoon goed moeten werken.

Ik heb de afgelopen 30 jaar slechts éénmaal een helpdesk gebeld, die van Strato, omdat ik problemen had met het uploaden naar mijn website. Laat deze nu gratis zijn, en beantwoording van de telefoon binnen 1 minuut.

En mijn probleem met mijn 2 smart cards (voor digitale tv) werd netjes opgelost na een bericht via de website van Ziggo: het eerste antwoord zei dat ik het 0900 nummer moest bellen. Toen ik een tweede bericht achterliet - met iets andere bewoordingen - op diezelfde website kreeg ik het antwoord dat de kaarten weer geactiveerd waren.
Zo zie je maar, gewoon Ziggo blijven benaderen via de website: op een gegeven moment gaan ze misschien overstag en geven eens niet een standaard antwoord maar lossen het probleem gewoon op.

Ik ga de klacht maar weer eens op hun website uiteenzetten , dat stekker trekken is ook niet alles.