Los bericht bekijken
  #12  
Oud 21 augustus 2009, 11:47
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.471
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
Maar goed, dat is mijn interpretatie van de gang van zaken.
Juist, dat dit jouw interpretatie is, is duidelijk....
Jammer dat mensen die totaal niets met de situatie te maken hebben en ook geen achtergrond informatie hebben menen te moeten "verklaren" wat er aan de hand is.

De nick van anoniempje is door de forumleiding gewijzigd. Er kwamen van verschillende mensen vragen hierover. Iemand die zich ineens in meerdere topics profileert als Ziggo medewerker en een nick gebruikt die sprekend lijkt op die van Anoniem, en in verschillende topics met dezelfde kleurstelling als anoniem tekst neerzet is verwarrend voor iedereen en niet wenselijk. Zowel van Anoniem zelf kwam die vraag als ook van andere forumleden bij de forumleiding binnen.

Dat er meerdere mensen 'ongeveer' de zelfde nick gebruiken in een forum doet hier niet terzake. Wel als dat verwarring kan geven. Iemand waarvan de nick lijkt op die van mij is geen probleem, tenzij hij zich aan anderen gaat presenteren als Site-Admin. Een nieuwe Site-Admin zouden wij dus altijd een naam laten gebruiken die voldoende onderscheid maakt.

Ook de naam "ArChie" is niet 'uniek', maar als er iemand ineens met "ArCHie_" ongeveer op dezelfde manier als jij gaat posten zou de forumleiding aan de nieuwe vragen om een andere nick te gebruiken om verwarring te voorkomen.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....