Los bericht bekijken
  #165  
Oud 21 augustus 2009, 10:47
awende's schermafbeelding
awende awende is offline
Member
 
Geregistreerd: 20 augustus 2009
Locatie: Nieuw-Vossemeer
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra i.c.m. Arris TM702B
Berichten: 38
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door madeleine-b Bekijk bericht
Tja, denk dat het zeker vaak goed gaat (anders was de uitrol wel ff uitgesteld), hoewel hier vandaag mijn modem is vervangen.
Monteur belt aan, zegt goedemorgen, sluit een Ubee aan, belt voor activatie, babbel babbel babbel "ja ik heb weer zo'n Arris die vervangen moet worden", 5 minuten later internet + telefonie.

Dat geeft voor mij toch een indicatie dat het niet helemaal probleemloos gaat (in ieder geval niet in dit deel van voormalig Casema gebied).
Er zijn gebruikers bekend die mee hebben gedaan aan de pilot ten behoeve van de nieuwe Arris TM702B modem, die dezelfde problemen gemeld hebben en waarbij deze ook niet zijn opgelost. Ziggo geeft aan dat deze problemen ook bekend zijn, maar tot op heden laten zij het na om deze op te lossen.

Op de website van Ziggo wordt ook geen melding gemaakt van deze problemen, ook niet onder het kopje storingen. Het lijkt er op dat Ziggo deze problemen stil wil houden en mogelijk zelfs een slaatje wil slaan uit de telefoniekosten van de gebruikers die met Ziggo bellen à zoveel-cent-per-minuut. Ik ga vandaag nog een melding doen bij de Consumentenbond en de Ombudsman van bedrog en oplichting.

Ziggo geeft aan dat de te lage download en upload snelheden, evenals de instabiele internet en telefonie verbinding veroorzaakt wordt door de firmware van de nieuwe modem. Een nieuwe firmware versie zal al deze problemen moeten gaan oplossen en wordt volgende week à eind van de maand uitgerold.

Zie ook mijn reactie hierboven aan "copymaster".
__________________
Not trying to pretend the enemy that I am.