Los bericht bekijken
  #295  
Oud 21 augustus 2009, 00:38
awende's schermafbeelding
awende awende is offline
Member
 
Geregistreerd: 20 augustus 2009
Locatie: Nieuw-Vossemeer
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra i.c.m. Arris TM702B
Berichten: 38
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Darkraven Bekijk bericht
Ok , toch heel leuk allemaal dat we zo een gedonder met ziggo hebben en dat iedereen zo zijn snelheid hier in dit topic zet ( incl. ik ) !!!!
Maar what the hell kopen we hier voor , helemaal niks , ziggo blijft zich achter de telefoontjes schuilen en weet zelf ook geen oplossing .
Is het niet beter dat er nu eindelijk iemand opstaat en zegt ja ik weet wat er aan de hand is dan de hele tijd maar klagen over de snelheid .
Nogmaals er gebeurt gewoon helemaal niks , misschien dat ze gaan luisteren als we met z'n allen gewoon gaan betalen voor ziggo + inplaats van alles in 1extra wat we momenteel dus niet krijgen !!!!!!
Of zijn we hier allemaal te schijterig om alles te verliezen en maar ja en amen blijven zeggen .
Een forum vol typen is niet zo moeilijk met klachten , we moeten ons gewoon gaan bundelen , dus geen woorden maar daden zoals ze vroeger altijd zeiden !!!
Rest My Case
Ik heb restitutie aangevraagd voor de periode van september 2008 tot en met half augustus 2009 in verband met het niet waarmaken van de beloofde (oude) internet snelheid. Daarnaast heb ik restitutie aangevraagd voor de andere helft van de maand augustus 2009 in verband met de problemen met de nieuwe modem. Gisteren ingediend en nog geen reactie gehad.

Als laatste heb ik een klacht ingediend bij Ziggo en zal ik melding maken bij de Consumentenbond en de Ombudsman betreffende bedrog en oplichting. De problemen die ik en vele anderen ondervinden zijn volgens Ziggo bekend. Toch staat hierover niets op hun website, ook niet onder het kopje Storingen, waardoor klanten zullen bellen met Ziggo à zoveel-cent-per-minuut. Een bewuste actie van Ziggo om zo wat extra centjes uit onze zakken te kloppen.
__________________
Not trying to pretend the enemy that I am.