Los bericht bekijken
  #7  
Oud 20 augustus 2009, 22:51
awende's schermafbeelding
awende awende is offline
Member
 
Geregistreerd: 20 augustus 2009
Locatie: Nieuw-Vossemeer
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra i.c.m. Arris TM702B
Berichten: 38
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door homerraas Bekijk bericht
Zie foto's.

Yep alles het zelfde Cat5E kabels door het hele huis

Signaal 95% (geeft aan 54mbit)

Router is up to date

Reset meerdere keren al gedaan
Installeer de meest recente stuurprogramma's voor de draadloze netwerkkaart van jouw laptop. Kijk hiervoor in Device Manager naar het merk en type draadloze netwerkkaart en download het meest recente stuurprogramma van de website van de fabrikant. Installeer deze en start jouw laptop daarna op nieuw op.

Als de resultaten niet verbeterd zijn, verbreek en verwijder dan de verbinding met jouw draadloze netwerk eens, start de laptop wederom opnieuw op en maak opnieuw de verbinding aan. Als ook dit geen verbetering opleverd, schakel dan bluetooth uit op jouw laptop, start de laptop opnieuw op en test nogmaals de upload snelheid. Let er op dat bluetooth uitgeschakeld is.

Controleer ook de instellingen van jouw router eens, of je bijvoorbeeld de bandbreedte niet afknijpt voor draadloze verbindingen, of je QoS instellingen wel goed staan, et cetera. Dit kan allemaal invloed hebben op jouw internet verbinding. Echter, bij een reset zouden deze op hun standaard waarden terug gezet moeten zijn en die instellingen zijn normaal gewoon correct. Ik neem aan dat als jij een reset uitvoerd van jouw router, dat je wel de fabrieksinstellingen terug laat zetten?
__________________
Not trying to pretend the enemy that I am.