Los bericht bekijken
  #107  
Oud 20 augustus 2009, 20:59
Bertus74's schermafbeelding
Bertus74 Bertus74 is offline
Member
 
Geregistreerd: 19 mei 2008
Locatie: Eelde
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Samsung LE37B650 met CI+ & Humax PVR
Berichten: 41
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fjacobse Bekijk bericht
Naar mijn idee "van het kastje naar de muur". Wat ik begrijp is dat Philips gewoon zegt dat zij aan de CI+ standaard voldoet. Verder begrijp ik dat er vanuit Philips gezegd wordt dat Ziggo de zaken niet op orde heeft.

Ik durf het bijna niet te zeggen (zonder een half forum over me heen te krijgen), maar ik geef het voordeel van de twijfel aan Philips!

Wij worden hier op het forum natuurlijk alleen maar geinformeerd door anoniem, die de 'schuld' (vanuit zijn positie wellicht begijpelijk, maar heel eenzijdig) bij Philips neerlegt.

Maar als consument kun je uiteindelijk wel de klos worden.
Ik ben het met je eens dat de consument uiteindelijk de klos is. Toch vraag ik mij af of je Philips het voordeel van de twijfel moet geven. Philips heeft vaker zitten klooien met Digitale Televisie. Zie bijvoorbeeld onderstaande post.

http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=9152

In de reatail kom je ook nauwelijks meer Philips ontvangers tegen, het zijn vooral Humax en Samsung die het goed doen. Mijn persoonlijke ervaring met Philips ontvangers is ook niet "geweldig" in vergelijking met Humax of Samsung. Toch jammer want ik had een 9604 van Philips op het oog.