Discussie: Bug&Wishlist
Los bericht bekijken
  #899  
Oud 20 augustus 2009, 13:05
jcompagner's schermafbeelding
jcompagner jcompagner is offline
Member
 
Geregistreerd: 28 februari 2009
Locatie: zwolle
Ziggo Internet: digi totaal
DTV: media center/samsung HD reciever
Berichten: 53
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ayrton Bekijk bericht
Neem dan een media center pc met een tv kaart(en) et voila... Ik snap niet dat je 'klaagt' dat de decoder geen media center pc is of kan zijn.

ik zie het als volgt: "De koelkast die ik net gekocht heb is wel ok en kan veel, maar als wish zou ik willen dat tie iedere ochtend een eitje bakt en de kinderen aankleedt"
ik vind dat echt nergens op slaan. Het hele idee van 1 centrale multimedia machine die gewoon alles doet is totaal geen rare gedachte.
En multi media is dus muziek, video's en tv en radio.
en ja er komen daar steeds meer bij. Bv uitzending gemissed en meer van dat on demand dingen

Ziggo heeft ook een tuner met on demand spul. Hoordt dat volgens jouw wel onder de definitie?? Puur omdat ziggo dat dan zelf aanbied (tegen betaling kijken naar uit zending gemissed raar maar waar)

Als ziggo dus een muziek en video store zou open waar je dus dingen uit kon huren dan gaat het er allemaal heel erg op lijken en dan vind je het plotseling niet meer raar?

Kijk wat wel een beetje zo is dat het afspelen van content die niet van ziggo komt zoals een mkv bestand is natuurlijk 99% niet echt legaal spul..

Maar goed ik was eventueel van plan om mijn Samsung HD tuner te gaan vervangen met een humax maar ik heb dat niet gedaan en mijn media center dus geupgraded naar 3 Digitale Tuners en Windows 7
Dus ik kan alles op nemen, SD en HD, van tv met 3 streams te gelijk en daarnaast ook alles afspelen Muziek en Video in een heerlijke interface..

Het is alleen zo jammer dat dat zo duur moet zijn en niet officieel gesupported. Want een media center is bij ver de meest gebruiksvriendelijk en kwa mogelijkheden de allerbeste voor de meeste mensen hier op deze forums.