Los bericht bekijken
  #1  
Oud 20 augustus 2009, 12:08
foxy_2742's schermafbeelding
foxy_2742 foxy_2742 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 20 augustus 2009
Locatie: Waddinxveen, Casema
Ziggo Internet: analoge TV
Berichten: 1
Standaard Ziggo ontvanger + smartcard voor 15 euro.

Ik hoorde dat ze bij de MediaMarkt in Zoetermeer een ziggo actie hadden: Ontvanger+smartcard voor 15 euro. Dus is dacht : dat is leuk, maar ff proberen.

Het blijkt echter dat de actie alleen geld als je in zoetermeer woont (ik woon vlakbij Zoetermeer, en volgende de site van Ziggo is MM in Zoetermeer een van de verkooppunten voor onze regio). Ik mocht het zelfde pakketje dus wel kopen, maar dan wel gewoon voor 100 euro.

Ik heb ziggo gebeld, om toch maar eens na te vragen hoe dat zat, de eerste twee medewerkers wisten niets van een actie, en dan was het waarschijnlijk een actie van de MM zelf en had ziggo er niets mee te maken.

Uiteindelijk de derde medewerker wist inderdaad van de actie af, maar kon verder ook niets doen, het was een actie in combinatie met de ziggo bus, dus ik moet maar wachten tot die bij ons een keer langskomt.

De medewerker zelf vond het ook wel raar, en raadde zelfs aan een klacht in te dienen, dus dat heb ik maar gedaan, krijg ik weer de reaktie dat het geen actie van ziggo is GRRRRR !