Los bericht bekijken
  #1  
Oud 19 augustus 2009, 22:48
Irenek's schermafbeelding
Irenek Irenek is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 augustus 2009
Locatie: Nootdorp (ex-Casema)
DTV: Cisco en Humax
Berichten: 11
Angry Kapotte Cisco decoder teruggestuurd en nu al 2 maanden wachten op nieuwe. Tips?

Op 4 juni 2009 hebben wij ITV besteld. Op 11 juni werd de Cisco decoder geleverd. Helaas was de harddisk kapot en toen is de ellende begonnen.

Het heeft bijna 2 weken geduurd voordat we een RMA-nummer kregen waarmee we de decoder konden terugsturen. Op 24 juni verstuurd naar het antwoordnummer in Waddinxveen.

Begin juli kwamen we erachter dat niet geregistreerd stond dat ze de decoder hadden ontvangen. Via de Track & Trace van TNT kwamen we erachter dat hij op 30 juni bij hen was afgeleverd, echter zij vonden de T&T niet duidelijk. We hebben TNT onderzoek laten doen en de conclusie was: afgeleverd op 30 juni.

Inmiddels zijn we vele mails en telefoontjes verder. Er staat sinds 29 juli een opdracht uit om een nieuwe Cisco te leveren. Maar die wordt niet opgepakt.

Vorige week hebben we een aangetekende brief gestuurd, waarin we hebben gemeld dat we de 130 euro, die op 29 juli van onze rekening is afgeschreven, zullen storneren als we op 25 augustus geen uitsluitsel hebben over de oplossing. Tot op heden hebben we nog niet eens een bevestiging van de brief ontvangen.

Dit is allemaal heel frustrerend. Heeft iemand nog een tip om het hele gebeuren vlot te trekken??

Alvast bedankt.

Irene