Los bericht bekijken
  #15  
Oud 19 augustus 2009, 22:25
Frank&Tabitha's schermafbeelding
Frank&Tabitha Frank&Tabitha is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 25 juli 2009
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vrijevogels Bekijk bericht
Gisteravond nog bij een kennis die het zelfde probleem had, de modem even een minuut van de stroom gehaald en na het weer opstarten van de modem was het probleem verdwenen.
Nou, vrijvogels, dit probleem heb ik onderhand wel 100 keer of meer verricht, maar hierdoor is bij mij het probleem niet opgelost. Het is een ZEKER WETEN probleem van ZIGGO (vh. Multikabel (Quicknet)/@Home/Casema)
Ik heb een nieuwe modem ontvangen die door de monteur is neergezet. Resetten, alles opnieuw geinstalleerd. Nu dacht ik van het probleem af te zijn, VERGEET HET MAAR Ik geef ze voor ons nog een kans, maandagmiddag tussen 12 en 18 komen ze langs. Ik houd ze aan de praat tot het is opgelost en anders, ga ik het juridisch zelfs zo moeilijk voor ze maken, dat iedereen weet dat ZIGGO een malafide bedrijf is geworden sinds ze de eerder genoemde bedrijven overgenomen hebben. Sterker zijn ze niet geworden, wel echt VEEL SLECHTER!!!!! Oh ja, als je denkt dat je het slechtste hebt gehad, neem dan ZIGGO, het kan echt SLECHTER!!!!!!!!Belofte maakt schuld, maar die houden zich er niet aan.