Discussie: Klacht: telefonie storing
Los bericht bekijken
  #3  
Oud 19 augustus 2009, 21:12
Frank&Tabitha's schermafbeelding
Frank&Tabitha Frank&Tabitha is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 25 juli 2009
Berichten: 14
Standaard

Simon,

Zojuist weer giga problemen gehad. Niet kunnen bellen, 5 kwartier lang. Wel mobiel, wat natuurlijk extra kosten met zich mee brengt. Heb gedreigd met teruggave van al mijn mobiele kosten over de problemen. Er wordt mij een bedrag toegekend wat ik terug krijg, al heb ik natuurlijk nog niets op papier, helaas.
Heb vanavond dus weer de storingsdienst gebeld, die gaan telkens van voor af aan alles doornemen wat ik aan heb gesloten en welk kabeltje waar in etc. Waar alles staat, etc. etc. Belachelijk, heb dit echt al 100 maal verteld. Heb gedreigd dat nu de maat vol is en dat er binnen nu en eind augustus een monteur langs MOET komen anders trekken wij zelf de stekker eruit bij ZIGGO. Eindelijk, maandagmiddag 24 augustus, tussen 13 en 18 komt er iemand langs. Ben benieuwd of er iemand langs komt.

Heb jij ook zoveel problemen met hen? Graag ook anderen graag spoedig een reactie als je ook een 3-in-1 pakket hebt en je hebt problemen met de telefoon. Wel is er sinds 1 1/2 week een nieuwe modem geplaatst door een monteur van Ziggo. Dag er na, begon de ellende al weer.