Los bericht bekijken
  #75  
Oud 19 augustus 2009, 21:03
DVB-Extraterrestrial's schermafbeelding
DVB-Extraterrestrial DVB-Extraterrestrial is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 juli 2009
Locatie: Garnwerd
DTV: iDTV KDL-46W5500E SMiT CI+ CAM
Berichten: 23
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rn.mast@zonnet.nl Bekijk bericht
Elders op dit forum las ik volgens mij dat zelfs na een full scan ook nog zenders konden ontbreken. Dus het is handiger als de TV een inhoudsopgave van Ziggo kan gebruiken.

Maar het hoort inderdaad wel tot de basisfunctionaliteit van een TV, ook al gooit men er vaak een hoop mee overhoop.

Mocht je ooit besluiten met hetzelfde toestel en een CI(+)CAM naar Digitenne te gaan kijken, of naar de satelliet, dan zou je die functionaliteit misschien weer terug willen. Zijn er mensen die daar ervaring mee hebben en daar iets over kunnen zeggen? Of hebben Canal Digitaal en Digitenne tegenwoordig ook hun zenderindeling via inhoudsopgave mogelijkheid?

Geldt het weghalen van de full-scan ook voor het analoge deel?
Lijkt mij niet dat de analoge scan verdwijnt, want bij mijn weten bestaat er niet de functionaliteit van network id/frequentie. Ik weet niet zeker of de ACI functie ook de kanalen in een bepaalde volgorde zet, maar het wordt niet op alle TV's ondersteund.

De scan zal denk ik zowiezo blijven bestaan voor DVB-T, mede denk ik omdat het hier om ethersignalen gaat.

Ik wist niet dat de full scan bepaalde kanalen soms niet kan vinden. Ik snap echter niet waarom Ziggo zo graag af wil van deze functionaliteit, ik wil graag zelf baas zijn over mijn TV en de kanalen kunnen zoeken op de manier die ik wil en de zenders plaatsen in de volgorde die ik wil...