Los bericht bekijken
  #156  
Oud 18 augustus 2009, 22:33
Vijver's schermafbeelding
Vijver Vijver is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 juli 2009
Locatie: Utrecht
Ziggo Internet: AIE Extra Arris TM702B D-Link Dir-655
DTV: Humax IRHD-5000C & Humax IR- Fox C
Berichten: 2.231
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Ik denk niet dat Ziggo hier de humor ergens voor vandaan haalt of dit bewust veroorzaakt. Er is hier sprake van een storing, een vervelend storing. En voor die storing is een oorzaak, en natuurlijk zal de storing opgelost moet worden.

Als de telefoon uitvalt, werkt dan internet op dat moment nog wel, of is dat ook uitgevallen?

Als ook internet uitvalt zou je het kunnen zoeken in mogelijke stoorbronnen rond het modem. Het huidige modem lijkt daar (veel) gevoeliger voor te zijn. Hierbij kan je denken aan dect basisstations, wireless routers, adapters, maar ook allerhande andere apparatuur, die misschien ongemerkt straling afgeven die de werking van het modem kunnen verstoren.
Humor is het ook niet, gewoon pure frustratie. Ik denk zelf dat bovenstaande correspondent het woord humor in de pen genomen heeft bij gebrek aan beter. Ik heb zelf geen telefoon aangesloten op het modem, maar waar staat ergens op de supportsite van ziggo, kijk uit voor DECT ed? Dit moeten ze allang weten. Het is niet aan de normale consument gegeven om zelf mogelijke stoorzenders te moeten achterhalen via een forum zoals dit. Laat ziggo hier wat support missen?