Los bericht bekijken
  #13  
Oud 18 augustus 2009, 12:48
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door amersfoort Bekijk bericht
Lees dit verhaal even: http://ziggo-gebruikers.nl/forum/sho...light=sorteren.

En ook nog even voor Curioso:
Da's nu net het probleem: de (nog niet door Ziggo gecastreerde) SONY firmware heeft geen weet van Ziggo kanaal 40. Hij kent alleen transponderfrequenties e.d. Als Ziggo iets "onder water" wijzigt, heeft de TV dat niet in de gaten. Het enige dat je kunt doen is een re-scan, en da's even wat werk. Zorg dus dat automatische rescan uit staat, want anders liggen je kanalen ineens helemaal door elkaar op een onverwacht moment. Pas als je kanalen gaat missen moet je een keer een rescan doen. Ik moet overigens zeggen dat ik dat tot nu toe slechts 2x heb moeten doen. De laatste keer bij de toevoeging van NED 1/2/3 HD.

Als je dit echt niet wilt, moet je Ziggo-aangepaste firmware in je TV zetten. De prijs die je daarvoor betaalt is dat je geen invloed meer hebt op de kanaalvolgorde.
De informatie die je geeft klopt niet. Als je een rescan doet op een toestel uit de W5500 serie (zonder de Ziggo firmware erop!) dan komen de kanalen wel degelijk op de Ziggo volgorde en nummering te staan, echter alleen tot 750, daarna is de indeling anders. TS heeft kennelijk de ongewenste Ziggo firmware update, zodat de mogelijkheid om te sorteren niet meer aanwezig is.