Los bericht bekijken
  #68  
Oud 18 augustus 2009, 11:58
sgt1kuifje's schermafbeelding
sgt1kuifje sgt1kuifje is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2009
Locatie: Emmen
Ziggo Internet: Alles in 1 plus
DTV: Humax ir-fox c
Berichten: 10
Standaard Googlen

Ik heb even gegoogeld en ben via een buitenlandse site www.avforums.com op een andere site gekomen (sorry welke weet ik niet meer) waar in verschillende interne memo's stonden van Sertronics AG. En Sertronics is een onderdeel van Sony welke zich bezig houd met de firmware van Sony tv's, blu-ray enz, enz.

Er wordt aangegeven dat de updates niet meer zonder tussenkomst mag gaan van de gebruiker. En de TV's van sony hebben nog een aantal opties die in geen enkele handleiding is terug te vinden. Als voorbeeld neem ik dus om te controleren of een firmware update helemaal correct is uitgevoerd (kernel, boot en program) van een W3000 serie: ga naar "service-menu" in standby-modus (ja, je leest het goed), druk dan na elkaar de volgende knoppen op de AB in : '->' (linksboven op de AB) dan '5', dan 1 keer de 'vol +' en als laatste de stand-by knop.

De tv springt aan en je kan dan aflezen of de nieuwe firmware goed is.

Ik moet er ook wel bij zeggen dat ik er nog niet helemaal achter ben of mijn W5500 ook nog dit soort functies heeft maar dat zal best wel. (moet voorzichtig zijn, heb anders ruzie met de vrouw als het mis gaat)

Zo leuk al die info op internet