Los bericht bekijken
  #57  
Oud 18 augustus 2009, 10:04
sgt1kuifje's schermafbeelding
sgt1kuifje sgt1kuifje is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2009
Locatie: Emmen
Ziggo Internet: Alles in 1 plus
DTV: Humax ir-fox c
Berichten: 10
Standaard

@twigger.

Je schrijft in je bericht het volgende:
Of dit komt omdat er bugs in die frimware zitten durf ik niet te zeggen maar het lijkt er wel op. Ik hoop dat Ziggo dit oplost.

Voor de duidelijkheid: Je moet hiervoor niet bij Ziggo zijn maar bij Sony. Sony is je fabrikant en deze schrijft ook de firmware. In deze firmware staat bij 'systeem update' op welke url de tv moet zoeken voor een update van de firmware (en geloof me, dat is zeker geen site van Ziggo maar in geval van Sony is dat een site van Sony).
En als ik het goed heb kijkt de firmware met 'systeemvervanging' welke firmware het meest geschikt is voor jouw tv. Download de firmware dan automatisch en wat ik begrijp in jouw verhaal heeft de tv buiten jouw weten om de firmware ook automatisch geïnstalleerd. Dit laatste lijkt mij heel erg stug maar dan praat ik uit ervaring. (Ik heb een 46W5500 en kan alleen mbv een usb een update uitvoeren voor de firmware).

Ben je thuis alleen of zijn er meerdere mensen die gebruik maken van de tv. Als dat zo is moet je even vragen of er misschien iemand iets raars is opgevallen. De tv updaten duurt namelijk ook een kleine 5 minuten. Ik wil hierbij niet iets vervelends aanhalen maar.....

Als voorbeeld kan ik bijvoorbeeld aanhalen dat ik mijn firmware van mijn Blu-Ray (Sony BD-350) heb geupgrade. Deze doet dat wel direct via het netwerk in tegenstelling tot mijn tv, en alles stond mbt updaten op automatisch maar ik moest toch echt 2 keer bevestigen of ik het zeker wist (lijkt windows wel).

Tot zover mijn reactie.