Los bericht bekijken
  #53  
Oud 18 augustus 2009, 09:14
Theetjuh's schermafbeelding
Theetjuh Theetjuh is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 11 augustus 2009
Locatie: Hoogeveen (@Home)
Ziggo Internet: Ziggo Alles-in-1 Plus
DTV: Sony KDL-40W5500 / Irdeto CI+
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sgt1kuifje Bekijk bericht
Even voor de duidelijkheid, ik kan het me niet voorstellen dat Ziggo een software (lees firmware) update uitvoert op je TV. Dit is voor Ziggo namelijk onbegonnen werk om voor ieder merk firmware te schrijven (Sony gebruikt een andere programmeer code dan Samsung of LG en het is volgens mij gelijk inbreuk op bepaalde rechten van het merk). Overtuig mij maar eens dat Ziggo een software update doet voor een TV. Indien een Toestel vol automatisch staat ingesteld om updates te installeren zal dat altijd via de fabrikant zelf zijn (Ziggo kan als service wel de update via hun site aanbieden). Hoe moet Ziggo in hemelsnaam weten wat ik voor een toestel heb. Dit is onmogelijk in mijn beleving. Maar als iemand een andere mening heeft mag hij deze maar eens aan mij uitleggen (ik sta open voor alle gedachte).
Waar de meeste mensen zich denk ik druk om maken is dit:
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
De laatste testen hebben we inderdaad uitgevoerd op de 1.538EA, maar dit is niet een versie die Sony voor Europa uitbrengt, deze versie is alleen voor ons uitgebracht. Op de 1.538EA zaten specifieke Ziggo fixes /aanpassingen, in de 1.570EA zijn er ook andere country specific aanpassingen doorgevoerd, zonder verdere aanpassingen op het ziggo profile.
Sony heeft speciaal voor Ziggo aanpassingen gemaakt in de firmware.
Dit betekend dus naar aanleiding van wat Ziggo graag wil ... bepaalde functionaliteiten uit de tv zijn gehaald.
Dat Ziggo de update heeft beschikbaar gesteld, wetende dat Sony televisies met CI+ standaard firmware update op automatisch hebben staan, is het grote probleem.
Dit soort akties, vind ik, zouden via brief beschreven moeten zijn.
Ziggo stelt sowieso als minimale eis een bepaalde firmware, zet deze op een website en laat de klant deze zelf updaten als een brief teveel moeite is.