Los bericht bekijken
  #5  
Oud 17 augustus 2009, 19:56
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mvveelen Bekijk bericht
Volgens mij is het geen CI+, maar een gewone CI.....
Heb de smartcard een 1,5 uur geleden geregistreerd, niet geactiveerd omdat dit volgens mij alleen bij interactieve TV hoeft.
De smartcard heb ik nu zo'n 3 weken, dus het kan ook zijn dat de previewperiode afgelopen is en dat ik moet wachten tot de registratie verwerkt is bij Ziggo ?
Iets verder op, in Oosthuizen, werkt de AlphaCrypt Classic CAM gewoon. Zodra Ziggo met de actie komt tegen de AlphaCrypt Classic CAM dan zal de verontwaardiging hoogstwaarschijnlijk behoorlijke vormen aannemen op de diverse forums. De preview periode van de smartcard duurt tegenwoordig geloof ik drie weken en als je de smartcard nog niet geregistreerd had dan gaat alles op Nederland 1 en nog een paar kanalen na op zwart. Het registreren van een smartcard wordt of werd verwerkt als een normale order waardoor het enige tijd in beslag kan nemen totdat die registratie daadwerkelijk verwerkt wordt. Houdt er wel rekening mee dat je de smartcard in de TV moet zitten en de TV ingeschakeld op een digitaal kanaal moet staan om de activering van het abonnement te kunnen verwerken.