Los bericht bekijken
  #168  
Oud 17 augustus 2009, 13:57
Hakker's schermafbeelding
Hakker Hakker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 11 juli 2009
Locatie: Culemborg
Ziggo Internet: AIE Extra / Ubee EVM3200 / Draytek 2130N
DTV: CI+ module
Berichten: 103
Standaard

Hier dus nog niet al zijn er nu wel storingen gemeld (EINDELIJK) om de power level naar normale waardes te brengen. Docsis 3 modem willen zich helemaal niet eens aanmelden hier ook na provisioning ervan. Ik moet nu dus wachten tot de waardes in de kastjes goed gezet zijn, want heel Culemborg zit over het algemeen veel te diep in de - waarde qua power level. Daarnaast dient de upstream dbmv waarde naar onder de 50 gebracht te worden (hier nog steeds 52-53).

Beetje raar dat die lui zelf tegen monteurs zeggen dat de waardes goed zijn terwijl men weet dat Docsis 3 modems problemen gaan geven bij dbmv waardes van 51 en hoger.

Als laatste blijkt de CMTS kuren te vertonen maar wil de top er niks aan doen omdat er geen errors gegenereerd worden ook al klaagt iedereen erover *zucht* het gaat lekker daarzo bij Ziggo.

Nou ja ik ben zo hard op weg om 2 maanden internet kosten terug te vragen want een instabiele verbinding behoort niet tot de afspraken. Ik twijfel er ook sterk aan dat ik voor September op beloofde 50mbit zal zitten.

Heb nu al 4 monteurs versleten en het probleem is nog steeds niet opgelost. Zit noodgedwongen nog steeds op een Docsis 2 modem en internet ligt er nog steed @ random uit al is het iets beter geworden door een paar nood oplossingen. Helaas nog niks structureels.