Los bericht bekijken
  #52  
Oud 17 augustus 2009, 08:13
Lammersh's schermafbeelding
Lammersh Lammersh is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 juli 2009
Locatie: Alphen aan den Rijn /Casema
Ziggo Internet: Alles in 1 plus / Ubee EVW 3200
DTV: Philips 37PFL7606H/12 met SMiT CI+ CAM
Berichten: 106
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Ik veronderstel dat je niet met een toestel geconfronteerd wilt worden dat gemiddeld 4 seconden vraagt, voordat je naar de volgende zender kunt zappen. Vanuit klanttevredenheid onderzoeken komt altijd naar voren dat klanten het snel kunnen zappen als belangrijk ervaren.
Als je even zoekt vindt je op dit forum ook gebruikers die klagen als de ontvanger langzamer gaat zappen of als de EPG niet juist is. Uiteraard zijn dit niet de enige eisen. De test specs bevatten ruim 100 pagina's dus we gaan zeker verder dan alleen EPG en zapping snelheid.
Het is wel vreemd dat Ziggo zich gaat bemoeien met oa zapsnelheid. Het is volgens mij belangrijker dat de TV gewoon goed gaat werken op het netwerk, de mensen kopen bewust een TV die aansluit bij hun budget met alle voor- en nadelen.

Als je het vergelijkt met een auto kijkt het RDW voor toelating op het Nederlandse wegennet naar veiligheid enz. Het RDW heeft nog nooit een auto afgekeurd omdat deze niet binnen 4 seconden aan de 100 km/uur zou zitten. Dus schoenmaker houd je bij je leest en zoek geen stokken om andere te slaan, straks gaat Ziggo zich nog bemoeien met de kleur en vormgeving van mijn TV omdat deze niet goed past bij het logo van Ziggo.

Ik denk dat het juist belangrijk is om er alles aan te doen om Nederlandse producten nu te steunen en te helpen in deze moeilijke tijd en deze niet te beschadigen.

Ps. Misschien kan Anoniem eens een verzoek neerleggen bij Philip om ook eens te reageren op dit forum.

Laatst gewijzigd door Lammersh; 17 augustus 2009 om 08:42