Los bericht bekijken
  #328  
Oud 16 augustus 2009, 21:03
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door catastrofus Bekijk bericht
Bestaat er dan een functie ala een bitrate-viewer in bepaalde tv's? Is niet negatief bedoeld maar ik heb niet verwacht dat sommige tv's dit soort functionaliteiten zouden bezitten...
Van Loewe TV's weet ik toevallig dat ze een dergelijke functie bieden, maar dan alleen via de verborgen service menu's die normaal niet toegankelijk zijn voor de klanten.

Wat ik me eerder afvraag is of fabrikanten met TV's waarin dubbele DVB-C tuners en een HDD voor PVR functionaliteit zit kans maken op "certificering" door Ziggo. Of TV's met een enkele DVB-C tuner en met voldoende geheugen aan boord voor het timeshiften van het te bekijken kanaal. Of TV's waarbij de klant zelf kan instellen van welke kanalen er wel of niet EPG informatie moet worden verzameld zodat de hoeveelheid EPG informatie overzichtelijk blijft. Zeg maar alles wat voor Ziggo afwijkt van de basis functionaliteit van ontvangers of functionaliteit waarvan Ziggo het vermoeden heeft dat ze daar in de toekomst misschien nog wel eens een betaalde dienst van zouden kunnen maken waardoor ze er niet op zitten te wachten dat de TV fabrikanten dergelijke functionaliteit standaard in de TV's gaan stoppen.