Los bericht bekijken
  #9  
Oud 16 augustus 2009, 14:57
Esy ®'s schermafbeelding
Esy ® Esy ® is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 september 2002
Locatie: De Goorn
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra - Cisco EPC3928
DTV: Humax iRHD-5200C / Samsung UE46F8000
Berichten: 863
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Maar toch moet je een storing wel altijd melden, want anders zal er niets gebeuren. Als er meerdere klachten uit 1 regio komen zullen ze een onderzoek starten en dan lijkt het probleem uit zichzelf weg te gaan, maar is eigenlijk toch het resultaat van mensen die het gemeld hebben. De helpdesk kan zelf niet alles doen, zeker als het een groepsstoring blijkt te zijn moet een 'tweedelijns' storingsteam dit oplossen, maar dan moet er bij dat team wel een probleem neergelegd worden. Als maar 1 iemand belt wordt het misschien in eerste instantie als een lokaal probleem met een modem afgedaan waar een monteur voor nodig is.

Klopt, ben ik helemaal met je eens. Ik vraag mij alleen af of ze individuele gevallen wel in een database zetten en niet pas gaan signaleren als dezelfde helpdeskmedewerker voor de 5e keer op 1 dag een identiek melding krijgt.

Dit probleem speelt al meer dan een half jaar in deze regio. Ze kunnen mij niet meer wijsmaken dat ze het probleem niet hebben onderkent.
Zoveel mensen als ik er over hoor. En die bellen echt wel op naar Ziggo dat ze geen goede telefoonverbinding meer hebben.
De laatste die ik sprak (gisteren) heeft een half uur met Ziggo gebeld en uiteindelijk heeft de HD medewerker de telefoon erop gesmeten.
Hij gaat nu dus definitief terug naar KPN.

Misschien zou ik eens een oproep moeten plaatsen in het dorpsblad.
__________________
Mvg. Eric