Discussie: Vraag: Levertijden Ziggo
Los bericht bekijken
  #40  
Oud 16 augustus 2009, 12:03
Ernie's schermafbeelding
Ernie Ernie is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 april 2007
Locatie: Heerhugowaard/Multikabel
Berichten: 6
Standaard

Ik probeer al sinds mei het alles in 1 pakket plus te bestellen, maar het wil maar niet lukken bij Ziggo:

- Op 24 mei telefonisch het alles in 1 pakket plus besteld met de Humax 5050C HD-PVR. Dit was volgens de verkoper mogelijk.
- Paar dagen later bevestigingsbrief gekregen met daarin een andere decoder. Bellen met de helpdesk gaf aan dat de decoder niet veranderd kon worden en dat ik het beste de hele bestelling kon annuleren. Dit dus uiteindelijk na vele telefoontjes en e-mails maar gedaan.
- Op 4 juli opnieuw alles in 1 pakket aangevraagd ditmaal met standaard decoder (zelf maar de Humax 5050C gekocht in de winkel) en nummer behoud en installatie door monteur.
- Op 8 juli kwam de monteur langs voor de installatie, maar die kon de boel helaas niet installeren aangezien Ziggo de monteur te snel had ingepland.
- Daarna hoorde ik helemaal niets meer van Ziggo: Geen decoder of smartcard, zelfs nooit een bevestiging gehad van de aanvraag. Talloze keren gebeld maar telkens het zelfde antwoord: U moet gewoon geduld hebben, komt vanzelf allemaal goed. En nee u krijgt geen bevestigingsbrief meer van ons. Op 25 juli werd mij verteld dat de aanvraag opnieuw was ingevoerd in de computer, maar waarom begrepen ze niet.
- Toen ik op 2 augustus weer belde bleek dat het dus niet goed ging. Nadat ik 12 minuten in de wacht werd gezet (a 10 cent per minuut) was het antwoord dat de aanvraag bleef 'hangen' en daarom gebeurde er niets. Toen is mijn aanvraag weer opnieuw ingediend.
- Enkele dagen later ontving ik wel een bevestigingsbrief, maar helaas had men ditmaal het nummerbehoud niet opgenomen en zou ik een nieuw telefoonnummer krijgen. Natuurlijk weer gebeld: ze gaan alsnog een verzoek tot nummer behoud indienen.
- Afgelopen week krijg ik een brief van Ziggo waarin staat "Het verwerken van uw aanvraag zal langer duren dan wat u van ons gewend bent." en "Zodra uw aanvraag verwerkt is, ontvangt u van ons een bevestigingsbrief."
- Vandaag maar weer gebeld en jawel weer het standaard antwoord: U moet gewoon wachten want het komt allemaal goed. Nummerbehoud zou binnen 1 week geregeld moeten zijn volgens de persoon aan de lijn, maar als ik vraag waarom het dan na twee weken nog niet gelukt is dan krijg ik weer het standaard antwoord dat het in het systeem staat en dat ik gewoon moet afwachten.

Kortom nog steeds geen decoder, geen smartcard, geen nummerbehoud. Telkens mag je een duur 0900 nummer bellen om te horen dat Ziggo de boel niet op orde heeft. Hoe lang moet dit nog duren ?