Discussie: CI+ bij Ziggo
Los bericht bekijken
  #51  
Oud 15 augustus 2009, 21:16
Fjacobse's schermafbeelding
Fjacobse Fjacobse is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 27 juni 2009
Locatie: Zoetermeer / Casema
Ziggo Internet: Ai1-plus
DTV: Samsung UE48H6400AWXXH Neotion, 32pfl7675H/12 Neotion, Samsung DCB-H380, Humax IR-FOX C(2x), Samsung
Berichten: 1.106
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BenJ Bekijk bericht
Logisch natuurlijk dat een tegenstander die zaken eruit pikt die de eigen visie staven, door zoals in dit geval te trachten het nadeel zo duur mogelijk neer te zetten. Ik breng slechts enige nuance aan cq laat een andere manier om er tegen aan te kijken, zien.
Waarom typeer je iemand die oprecht en terecht kritisch is als tegenstander?


Natuurlijk flikt Ziggo het ene na het andere kunstje. Eerst beloven dat Alphacrypt gebruikers de komende anderhalf tot 2 jaar niet tegengewerkt zullen worden. Vervolgens wordt onlangs (even uit de losse mouw) een uitzondering gemaakt voor abonnees (de mensen waar je je bestaansrecht aan ontleent) die een TV hebben met CI+ slot. Die worden wel direct op zwart gezet. Het eerste argument was dat men "verwarring wilde voorkomen", en het laatste wat ik begrepen heb, is dat "als de CI+ module voldoende verkrijgbaar zou zijn" de CI+ TV's met Alphacrypt op zwart zullen gaan. Maar vooral blijven volhouden dat mensen met een Alphacrypt module niet bewust tegengewerkt zullen worden! Dat kun je als een groot bedrijf als Ziggo toch niet met "droge ogen" verdedigen lijkt mij.

En dan nog even de koppelverkoop van een CI+ CAM met smartcard. Ik heb al 3 smartcards. Ik hoef helemaal geen CI+ CAM met smartcard en dring mij dat dan ook niet op. En als die smartcard eigenlijk niet zo duur is, waarom moest ik er dan ca. 30 euro per stuk voor betalen?

Laatst gewijzigd door Fjacobse; 15 augustus 2009 om 21:22
Met citaat reageren