Los bericht bekijken
  #24  
Oud 15 augustus 2009, 20:51
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.033
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SheikYerbouti Bekijk bericht
Philips komt regelmatig met firmware updates voor deze nieuwe series, dus het zal allemaal wel goed komen. Er zijn al diverse wijzigingen in de firmware geweest die Ziggo gerelateerd zijn (netwerk ID, nummering analoge kanalen). Het is alleen wel jammer (ik druk me zwak uit, maar ik ben dan ook in een goede bui) dat de Alphacrypt direct bij de CI+ introductie uitgeschakeld wordt, waardoor sommigen onder ons misschien tijdelijk terug moeten naar analoog.

Overigens: blijkt het niet te gaan werken, dan zou ik de TV weer terugbrengen naar de leverancier, aangezien er een Ziggo stikker achterop zit. Een behoorlijk sterke zaak, lijkt mij.
Er zal naar alle waarschijnlijkheid wel een officiele software release beschikbaar komen die de CI+ CAM van Ziggo zal ondersteunen, de release die wij testen ondersteunt inmiddels Ziggo CI+ CAM's ook. Uiteraard is het nog niet bekend of Philips aan alle eisen gaat voldoen en ook goedgekeurd wordt, daarvoor zijn de testen nog niet afgerond en ook alle issues nog niet gefixd.
Ik zou me dus nog geen zorgen maken dat je toestel het op korte termijn geheel niet mee zou wereken in combinatie met een ziggo CI+ CAM, als de Alphacrypt wordt uitgeschakeld.