Discussie: CI+ bij Ziggo
Los bericht bekijken
  #49  
Oud 15 augustus 2009, 14:31
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
Hoezo geflatteerd? Die 30 euro voor een losse smartcard is de prijs die door Ziggo vastgesteld is na het samenvoegen van de drie kabelbedrijven. Een losse Conax CAM van Smit gaat voor zo'n 60 euro over de toonbank, dus zal er nog steeds zo'n 20 euro in rekening gebracht worden voor die smartcard.
Daarom had ik het ook over "retailprijs", je weet heel goed dat het kaartje in de MK tijd een retailprijs van € 9,95 had; dus inclusief de marges voor de retailer en voor Ziggo.

Logisch natuurlijk dat een tegenstander die zaken eruit pikt die de eigen visie staven, door zoals in dit geval te trachten het nadeel zo duur mogelijk neer te zetten. Ik breng slechts enige nuance aan cq laat een andere manier om er tegen aan te kijken, zien.

Ik lees hier vnl. mensen die niet zitten te springen om een extra kaartje, voor anderen zou het juist een reden kunnen zijn om niet te lang te wachten, omdat die wel wat aan dat kaartje hebben, omdat die andere al in hun decoder zit die ze niet aan de kant gaan zetten.

Ik vraag me overigens uiteraard ook af welke marketing overweging ten grondslag ligt aan deze (tijdelijke) bundeling.
__________________
BenJ
Met citaat reageren