Los bericht bekijken
  #104  
Oud 15 augustus 2009, 13:13
rweersch's schermafbeelding
rweersch rweersch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 juli 2009
Locatie: Sweikhuizen
Ziggo Internet: AiE Basic, Ubee
DTV: Humax 5100C en CI+
Berichten: 277
Standaard

Zojuist maar weer eens de service desk gebeld. Deze keer een ietwat slimmere dame aan de lijn, die me doorzette met de technische dienst. Vervolgens de standaard vragen.
Z: "Hebt u de kabels goed vastgemaakt?"
Ik: "jahaaa, ik heb toch beeld van de EPG en het menu?
Z: "O ja" (je hoort 'm kraken) "Hebt u een andere coax-kabel geprobeerd"
Ik: (beetje boos) "Ja, dat heb ik al twee keer gezegd, en ik heb beeld van de decoder, hij vertikt het alleen om na snel zappen TV-beeld te geven. Dat heeft dus niks met de coax te maken!!!"
Z: "Hm, dat klopt wel".

Ze sturen me een RMA-sticker. Dan ben ik de decoder dus een aantal dagen kwijt (dus betaal ik een paar dagen voor niks 10 euro p/m voor de betaalzenders en heb ik maar 25 zenders!). Geen vervangende of zo tijdens die periode. Kan tot twee weken duren voor ik een nieuwe krijg. Geen garantie welk model het wordt. Kan dus weer een Samsung 270R worden.

Jongens zeg Ziggo, wat zijn jullie een stelletje blunderende klantonvriendelijke mensen. Stel je eens voor dat je zelf een product koopt en dat voldoet niet, dan wil je toch ook een werkende oplossing? Als ik weer die 270R krijg dan gaat-ie dezelfde week nog retour, net zo lang tot ik een Humax krijg.