Los bericht bekijken
  #28  
Oud 14 augustus 2009, 23:48
KoenH's schermafbeelding
KoenH KoenH is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 juni 2009
Locatie: Hengelo (OV)
Berichten: 104
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chriscross Bekijk bericht
Hallo,

Sinds 3 dagen loopt mijn Cisco 8455DVB vast. Als ik de stekker er dan even uittrek en weer in doe doet hij het weer. Maar als ik dan naar bed ga en ik doe de ontvanger gewoon met de afstandsbediening uit en de volgende dag wil ik hem weer gebruiken dan kan ik al aan de tijd zijn dat hij is vastgelopen. Hij staat dan bijvoorbeeld op 01:13 uur terwijl het 10.00 uur is... Hij reageert dan ook nergens op, dus ik trek de stekker er dan maar uit.

Zijn er meer gebruikers die dezelfde problemen hebben en is hier een oplossing voor. Wat mij opvalt in die paar dagen dat hij vastloopt, dat dit dus 's nachts gebeurt. Hij staat dan op de standby-stand

Groet,
Chris
Ook hier sinds een dikke week veel vastlopers. Naar mijn mening is de nieuwe firmware (1.2.0.1) de oorzaak van het probleem, want hiervoor nooit problemen gehad! Ook valt vaak de 1080i setting terug naar 576 en blijft het ingestelde audio niveau niet op 100% staan, maar valt terug naar 50%. Erg vervelend allemaal. Hopelijk allemaal zsm opgelost in een nieuwe firmware versie!

Groeten,

Koen