Los bericht bekijken
  #192  
Oud 14 augustus 2009, 21:39
aaargh's schermafbeelding
aaargh aaargh is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 juni 2009
Locatie: Enschede
Ziggo Internet: Alles in 1 extra
DTV: Humax iHRD-5100c
Berichten: 465
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mod-1 Bekijk bericht
En ook dit topic gaat weer aan de haal. Gestart met voors en tegens mbt. de helicopter mail. Nu alweer het zoveelste topic over de uitrol. Komt nog bij dat men zich gaat ergeren en af gaat zitten geven op iemand met een heel uitgesproken mening.
Er wordt niet eens inhoudelijk geargumenteerd nee men gaat de persoon in kwestie maar zitten verwijten. Nou gebied de eerlijkheid me wel te zeggen dat de persoon in kwestie ook niet bepaald veel ruimte biedt voor een dialoog.
Ja, ik ben niet erg genuanceerd, dat is niet omdat ik een onredelijk persoon ben maar dat hele Ziggo zit me echt tot hier en ik ben echt verschrikkelijk pissig op ze.

Dat dingen langer duren of misschien wat ongelukkig gecommuniceerd zijn in de media kan voorkomen, als Ziggo hier gewoon eerlijk over was geweest dan had ik hier alle begrip voor gehad. Ook het feit dat ik op basis van hun foute informatie extra kosten heb gemaakt (maand dubbel internet abbo omdat ik zo snel mogelijk naar 50mbit wilde) neem ik ze niet kwalijk.

Ik ben echter meerdere malen glashard voorgelogen door Ziggo, er is mij bijvoorbeeld door Ziggo toegezegd dat ik na 1 juli echt de nieuwe snelheid zou hebben met m'n DOCSIS 2.0 modem terwijl ze nooit de intentie gehad hebben dit waar te maken. Dit getuigd van pure minachting voor je klanten. De manier waarop Ziggo mij behandeld heeft is op het randje van oplichting. Als er dan ook nog als als extra belediging een korting wordt aangeboden dan is bij mij de maat vol.

Dat er blijkbaar mensen zijn die wel positieve ervaringen hebben met Ziggo is heel mooi, maar dat praat nog niet goed hoe ik behandeld ben. Ik ben opgevoed met het idee beloftes nagekomen horen te worden en je mensen geen verhalen op de mouw speld waarvan je weet dat ze niet waar zijn, zeker niet als deze mensen je klanten zijn.

Als er dan ook nog mensen zijn die dan dit gedrag vanuit Ziggo blijkbaar acceptabel vinden dan kan het zijn dat ik enigszins off-topic en niet heel erg genuanceerd ga reageren op zo'n bericht. Dat diet niet erg netjes is ben ik met je eens.