Discussie: Klacht: Door ITV GEEN internet!
Los bericht bekijken
  #1  
Oud 14 augustus 2009, 18:56
dutchdevil83's schermafbeelding
dutchdevil83 dutchdevil83 is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 augustus 2009
Locatie: `s-Hertogenbosch
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra
DTV: Cisco I-TV
Berichten: 35
Standaard Door ITV GEEN internet!

Na een hoop klachten in het @slome tijdperk een 3 jaar geleden toch maar de stap terug gemaakt naar het nieuwe ziggo. 50mb/sec internet bij een alles in 1 extra, dat leek me wel wat. Ik had in juni al ITV aangevraagd met de cisco ontvanger actie die kreeg ik netjes binnen de 2 weken alles aangesloten, werkte perfect op het interactief na, maarjah goed zijn ook geen maand kosten voor afgeschreven dus ik dacht dat komt nog wel dan als het bij ziggo geactiveerd is.

2 weken geleden had ik via internet dus alles in 1 extra besteld, en vandaag zou de monteur het komen installeren tussen 8.00 en 13.00, monteur was er netjes binnen de tijd om 11.30. Ik had vooraf geen pakket binnen gehad van ziggo maar dit was geen probleem want de monteur had een pakket bij. De monteur pakt het modem uit en tot mijn verbazing zie ik een moterolie modem verschijnen. Ik vraag de man of het wel duidelijk is dat ik een alles in 1 extra abbo heb en dat een docsys2 modem de snelheden niet kan halen die ziggo mij beloofd. De beste man wist niet wat voor abbo ik had en ook niet dat ik dus een docsys3 modem zo moeten krijgen.

Enfin nadat hij het modem geinstalleerd had vroeg hij aan mij de activatiebrief. WELKE ACTIVATIEBRIEF? Heb alleen een brief gehad van ziggo dat mijn order verwerkt was maar dat het wat langer kon duren als dat ik van hun gewend was. De monteur begreep al dat er het een en ander mis was gegaan, na wat gebel met de interne afdeling van ziggo zou het modem op afstand geactiveerd worden en zouden ze me vandaag terug bellen.

Na zoeven zelf gebeld te hebben ben ik er dus achter gekomen dat mijn modem niet geactiveerd kan worden omdat mijn order van ITV (VAN JUNI) nog niet afgesloten is en de order van alles in 1 extra geeneens is aangemaakt! Hoe kan er dan een monteur komen met een, weliswaar verkeerd, modem?

*ZUCHT* Ik begin nu al spijt te krijgen van het terug stappen naar ziggo, of moet ik beter zeggen ZIELO... gelukkig hebben ze maar een opzegtermijn van 1 maand en zit ik nergens aan vast

UPDATE : Tot op heden maandag 17-8 nog steeds geen internet, dalijk maar weer bellen... fijne service van ziggo, voor 65 euro in de maand verwacht je toch wel dat ze een flinke service moeten leveren

Laatst gewijzigd door dutchdevil83; 17 augustus 2009 om 13:01