Los bericht bekijken
  #24  
Oud 14 augustus 2009, 16:06
HD_Albert's schermafbeelding
HD_Albert HD_Albert is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 juli 2008
Locatie: Castricum
Ziggo Internet: geen
DTV: Samsung SMT-C7140
Berichten: 136
Standaard

Nog geen update gezien.

Overigens zou ik meer hebben aan een software update die het TT tussenschermpje verwijderde dan aan de positie van de HD kanalen die je met een favo lijstje ook prima kan corrigeren.

Ook een ergernis van de software is dat de kanalenkiezer in het systeemmenu bij alle kanalen een slotje neerzet ook de kanalen waar je met je smartcard wel bij moet kunnen. Veel nuttiger is natuurlijk een slotje alleen bij kanalen die niet zijn toegstaan door de smartcard.

Ook zinvol zou het zijn als de Samsung H360R bij bijvoorbeeld gebruik van de info knop in beeld zou zetten welke resolutie de zender in uitzendt (720p of 1080i) zodat je zelf de decoder kan over schakelen naar een native HD resolutie. (automatisch naar de juiste native resolutie schakelen is vermoedelijk te veel gevraagd)

Tenslotte lijkt me dat als de EPG tegelijk beeld en tekst in beeld kan brengen dat ook met TT zou moeten kunnen. Tegelijkertijd tekst en beeld tonen kan mijn TV wel native doen maar door gebruik van de decoder ben ik deze functionaliteit van mijn TV gewoon kwijt.

Verder zou het zelfs zonder decoder software update prettig zijn als Ziggo gewoon bij elke zender de correcte beeldverhouding zou doorgeven zodat alle zenders ook gewoon volledig in beeld zouden komen in plaat van te verspringen zodat de beelden deels buiten beeld vallen