Los bericht bekijken
  #9  
Oud 14 augustus 2009, 11:28
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door no-bit Bekijk bericht
Wij betalen voor dat stukje coax kabel in huis € 10,40 en niet de € 16,25 zoals dat elders in het land geld. Als het pakket Alles in 1 bevat dan moet het ook Alles in 1 zijn echter komen de kabelkosten er dan nog extra bij dan is het niet alles in 1.

Is het Alles in 1 pakket inc de kabelkosten dan is het meer oneerlijk omdat wij in de regio 's-Hertogenbosch slechts de gestelde € 10,40 betalen en dit vergeleken met het andere bedrag € 16,25 geeft een verschil van € 5,85 dat in mindering gebracht moet worden op het alles in 1 pakket.

Het Alles-in-1 Extra zoals dat staat op de website van Ziggo heeft in de aanbieding vele malen het woordje gratis opgenomen echter kost het toesturen van het installatiepakket € 9,50 maar dit geld dan alleen als het sterretje erbij staat. Bij de aanbieding van € 64,95 staat geen sterretje zodat deze verzendkosten alleen in rekening gebracht mogen worden waar het sterretje dus wel bij staat.
Kijk maar eens op: http://www.ziggo.nl/producten/alles-in-1/extra

Betreffende de coaxkabel kosten is Ziggo best wel slim want nu krijgen alle andere afnemers dezelfde korting die wij al langer kregen, of de ziggo klanten uit de regio 's-Hertogenbosch betalen teveel zonder dat iemand dit door heeft.
Dat word dan de keuze, of de korting behouden op het tv-gedeelte, of een alles-in-een pakket, maar beiden zal helaas niet gaan.

Dat jullie het geluk hebben dat er in een diep verleden afspraken zijn gemaakt waardoor jullie goedkoper kabel-tv hadden doet niets af aan het feit dat Ziggo daar nieuwe afspraken ook op zou moeten aanpassen. Daarnaast gelden de oude afspraken enkel voor zoals dat heet, catv, en niet van toepassing op de nieuwe pakketten.

Kiezen of delen dus.
__________________