Los bericht bekijken
  #46  
Oud 14 augustus 2009, 07:35
hijglander's schermafbeelding
hijglander hijglander is offline
Member
 
Geregistreerd: 22 november 2008
Locatie: Heemskerk
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra + Arris modem
DTV: Humax iHDR5050C + 2x Humax C FOX
Berichten: 39
Standaard

Hoewel het niet leuk is, moet je dit wel in perspectief bekijken. Het gaat tenslotte maar om een activatie middel. Waarschijnlijk heeft 95% of meer van de klanten hier geen last van.

Stel het is een software of hardware probleem die donderdag morgen ondekt word. Eerst starten ze een onderzoek, dat neemt natuurlijk enige tijd in beslag.. laten we zeggen 2 uur. Het is dan al ergens in de middag, vergeet de lunch niet... iedereen moet tenslotte eten. Daarna wordt bepaald wat ze aan de storing gaan doen en hoe dringend het is, m.a.w. hoelang gaat repareren duren en laten we, indien mogelijk, daarvoor iemand de nacht doorwerken? Aangezien er zeer weinig mensen echt hinder ondervinden van een dergelijke storing, kan ik me voorstellen dat ze er voor kiezen om hier niet na kantoortijd mee door te gaan.
Verwacht op z'n vroegst vanmiddag dat het werkt, maar hou rekening met na het weekend.

Wat dan wel slordig is, en dat is het enige wat je Ziggo echt kan aanrekenen, is dat het niet op het bandje van storingen gemeld wordt als je de HD belt. Krijg je iemand van de HD aan de lijn, dan doen ze hun best om je te helpen... dat dit dan niet lukt is alleen maar jammer.

just my 2 cents.