Los bericht bekijken
  #458  
Oud 13 augustus 2009, 22:10
vinnie-terranova's schermafbeelding
vinnie-terranova vinnie-terranova is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: (Oude) Ziggo-gebied
Ziggo Internet: Alles-in-1 "Horizon connect & play Max''
DTV: Horizonbox
Berichten: 955
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Gisteravond is een recording gemaakt op een moment dat lipsync aanwezig was. Deze recording is vervolgens uitgespeeld op een R en een RA versie. De lipsync deed zich op beide boxen voor. Vanochtend is recording beschikbaar gesteld voor verdere analyse door Samsung Korea. Hierbij hebben we een eerste belangrijke stap gezet in onderzoek naar een oplossing.

Ziggo heeft ook lipsync ontdenkt, knap hoor dat ziggo een momentje heeft kunnen vinden om een recording te maken van een probleem welk al vanaf 4 juli constant speelt echt een waard!!

en wij maar op advies van ziggo nieuwe kabels kopen en sommige zelfs het AOP laten vervangen, ongelooflijk zeg, als het echt blijkt dat dit op te lossen is met een update door samsung,, vind ik het echt schadalig dat mn wederom het probleem in eerste instantie bij de klant legt, deze nieuwe spullen aan laat schaffen. En als het probleem omvangrijker blijkt te zijn, de keutel weer intrekt!! Wat een onkunde wederom.......

Het is maar goed dat die koreanen wat meer verstand hebben van de hedendaagse techniek en oplossingn daarin, dan wij hollanders...... zet em op korea!!
__________________
Greetz Vinnie
ZIGGO IS HET
@HOME BLIJVEN WE