Discussie: CI+ bij Ziggo
Los bericht bekijken
  #13  
Oud 13 augustus 2009, 21:49
Fjacobse's schermafbeelding
Fjacobse Fjacobse is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 27 juni 2009
Locatie: Zoetermeer / Casema
Ziggo Internet: Ai1-plus
DTV: Samsung UE48H6400AWXXH Neotion, 32pfl7675H/12 Neotion, Samsung DCB-H380, Humax IR-FOX C(2x), Samsung
Berichten: 1.106
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
Onzin, Ziggo wil niet dat je ze gebruikt in apparatuur met CI+ slot, dus zetten ze op alle kanalen de CI+ beperkingen direct aan zodat de AlphaCrypt Classic CAM niet kan werken. De tuner van alle beschikbare TV's met CI+ slot zijn immers ook geschikt voor Digitenne van KPN en die werken met een standaard DVB CAM die ook gewoon functioneert in het CI+ slot.
Dit is voor mij persoonlijk het punt waar ik me het meest aan irriteer! In het voorjaar nog suggeren dat Alphacrypt gebruikers het eerste anderhalf tot 2 jaar zeker niet tegengewerkt zullen worden en vervolgens maken ze (onlangs) even een uitzondering voor TV's met CI+. Die worden direct op zwart gezet met hun Alphacrypt module. Met als argument dat: "dit is om verwarring te voorkomen"!@#$%#. Wie verzint er in hemelsnaam zo'n argument??? Werkelijk te gek voor woorden!
Ik heb juist mijn toestel aangeschaft,met CI+, om voor de toekomst voorbereid te zijn en een Alphacrypt gekocht op basis van de uitspraken van Ziggo dit voorjaar, dat ze de 'klanten' met een CI-oplossing (Alphacrypt) het eerstkomende anderhalf tot 2 jaar met rust zouden laten, althans niet bewust zouden tegenwerken. Wat dat betreft voel ik me echt belazerd door Ziggo. Ik weet dat Ziggo de Alphacrypt niet ondersteunt, maar zoals iemand anders op het forum al heel treffend zei: "niet ondersteunen is heel iets anders dan bewust tegenwerken!"
Met citaat reageren