Los bericht bekijken
  #22  
Oud 13 augustus 2009, 20:45
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gloryslayer Bekijk bericht
Waar het mij ook om ging is dat de monteur niet eens de moeite nam, om dit dus te testen.
Stel dit was nou de oplossing ? waarom niet proberen daar is hij toch zeker monteur voor ?
Was een mogelijkheid geweest, maar als het modem stuk is, dan komt het modem meestal al niet zover. Heeft zich waarschijnlijk ergens dieper in de systemen bevonden, iets wat niet bij jou thuis opgelost kon worden.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gloryslayer Bekijk bericht
Niet onoverkomelijk ? makkelijk te zeggen als je zelf telefoon hebt en geen familielid hebt dat ieder moment van de dag wat kan overkomen ?
Sorry dat ik het zeg, en zal waarschijnlijk wel (te) bot overkomen, maar dat vind ik nogal een drog reden. Een ieder van ons kan wat overkomen op elk moment van de dag.

En als je altijd bereikbaar moet zijn, neem ik aan dat je een mobiel hebt, zodat men jou ook kan bereiken als je niet thuis bent. De tijd dat we daarvoor afhankelijk waren van vaste telefonie ligt voor de meesten al ver achter ons, een zeer groot deel van de nederlanders is in het bezit van een mobiel, en zijn dus eigenlijk altijd bereikbaar, wel of geen vaste lijn.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gloryslayer Bekijk bericht
Maar zag gewoon geen andere oplossing, heb inmiddels nog steeds geen verbinding, terwijl ze nu een week mee bezig zijn ?
Wat kunnen ze nog meer doen in de achterliggende systemen wat ze ondertussen nog niet gedaan hebben ?
Nu zijn er 2 issue's die opgelost moeten worden ipv 1. Ten eerste het probleem wat je al had, maar nu is er ook nog een 2e probleem bij gekomen, en dit zou mekaar bij het oplossen ook nog weleens in de weg kunnen zitten. Het kan dus ook nog eens zo zijn dat het erger en lastiger geworden is.
__________________