Los bericht bekijken
  #990  
Oud 12 augustus 2009, 21:46
wehoo's schermafbeelding
wehoo wehoo is offline
Member
 
Geregistreerd: 7 augustus 2009
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: alles in 1 extra
Berichten: 48
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dingetje Bekijk bericht
Modem vandaag binnen gekregen en vanavond direct maar aangesloten. In eerste instantie lukte de activatie niet met de korte UTP kabel. Oude modem weer eens aangesloten en in dit draadje de procedure gevonden (die had wat mij betreft best in de begeleidende brief van ziggo mogen staan, dus hallo ziggo medewerkers "verbeterpuntje").

Met de lange UTP lukte het daarna wel om de activatie op te starten. Het kan natuurlijk ook zijn dat ik bij die eerste poging te ongeduldig was...

Daarna toch modem weer af moeten zetten en na opnieuw opstarten zowel telefoon en na reboot van mijn router ook internet.Download valt tegen, is nauwelijks beter geworden, maar upload is wel OK.
Waarschijnlijk een kwestie van te snel en te ongeduldig. Ligt toch echt niet aan je kabel bij je eerste installatie. Kan 30 tot 60 minuten duren. (handleiding). Maar ook sneller, bij mij was het ongeveer 10 minuten. Daarna activatiecode ingeven. Ook daar wordt vermeld dat als het modem niet doorstart een reset moet gebeuren. (handleiding online).
Reset (10 seconden zonder voeding). Opstartprocedure wordt gestart, ongeveer 5 minuten en alles is toegankelijk.

Als je upload goed is, moet je een download hebben van max. 20?