Los bericht bekijken
  #321  
Oud 12 augustus 2009, 20:39
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Theetjuh Bekijk bericht
Het CI+ gebeuren heeft me naar dit forum geleid.
Aangezien ik mijn 40W5500 nog maar net een maand heb, zit ik nog even te wachten op de CI+ CAM.
Tot ik vandaag opeens opmerkingen las over de Sony firmware update ... maar even hier lopen zoeken.

Tot mijn grote verbazing lees ik hier dus dat een firmware update via de kabel kan gebeuren, dat is nou net waarom ik de RJ45 netwerkaansluiting niet heb aangesloten op het netwerk.
Ik begrijp niet waarom je dat verbaast, en al helemaal niet omdat je het gevaar wel vooraf hebt gezien door de TV niet via RJ45 aan je netwerk te hangen. In de handleiding staat toch echt dat automatische updates via de kabel mogelijk zijn, en dat die mogelijkheid per default aan staat. Updates via RJ45 zijn bij deze Sony TV bij mijn weten juist niet mogelijk.
Citaat:
Na alle pagina's gelezen te hebben, begon ik enorm pissig te worden en vooral bang dat ik zometeen ook met een televisie zit zonder de functionaliteiten die in de handleiding staan.
Vanavond als ik weer terug thuis ben, maar gelijk naar de firmware versie kijken en het updaten hiervan disablen, mocht hij nog de oude versie hebben.

Ik hoop dan ook ernstig dat Ziggo/Sony hier snel wat aan gaat aanpassen.
Erg beschamend dat zoiets heeft kunnen onstaan en ik hoop dat Ziggo hier een lesje mee heeft geleerd.
Vergeet het maar. Het is de bedoeling om voor alle gecertificeerde toestellen nieuwe firmware versies via het kabelnetwerk te gaan verspreiden. De nu verspreide testversie had uiteraard nooit 'live' gezet mogen worden, maar eigenlijk is het juist mooi dat dit wel is gebeurd, omdat dit al een aardig voorproefje geeft van hoe het er in de nabije toekomst aan toe zal gaan.
Citaat:
@Anoniem: bedankt voor je moeite om hier te posten en je contact met Sony hierover.

[edit]
En inderdaad ik heb ook de 1.538 versie
Dat wordt dus hopen dat Ziggo/Sony z.s.m. de update beschikbaar stelt, hopelijk voordat de CI+ CAM's op de markt komen.
Zolang blijf ik nog wel even analoog kijken.
[/edit]
Mooi dat je meldt dat je nog analoog kijkt. Ik had in deze thread al eerder gewaarschuwd dat ook mensen die uitsluitend analoog keken met één van de betreffende Sony toestellen de ongewenste firmware update zouden krijgen tenzij ze de automatische firmware update vooraf expliciet uit hadden gezet, maar dat werd niet geloofd.