Los bericht bekijken
  #7  
Oud 12 augustus 2009, 13:01
Netbios's schermafbeelding
Netbios Netbios is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 september 2008
Locatie: Geen
Berichten: 320
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door smittie17 Bekijk bericht
Nou hé hé!
Het heeft even geduurd maar ik denk dat ik nu weet waar het probleem bij ziggo in zit.
Alle ziggo telefonieklanten krijgen de optie om voicemail te gebruiken. Voor het gemak heeft ziggo in hun computers de voorbereidingen al getroffen om voicemail met 1 druk op de knop te kunnen activeren.
Deze schakeling belemmert het doorschakelen van *21*.
Ik heb een techneut van ziggo aan de telefoon gehad. Hij heeft deze voicemail voorbereiding/schakeling ongedaan gemaakt. Nu kan ik gewoon op de normale manier *21* gebruiken.

De callecenter/klantenservice medewerkers kennen alleen de standaard oplossingen. Die weten niet hoe het technisch werkt. Je zult als klant dus moeten blijven bellen of de juiste persoon aan de telefoon moeten krijgen die normaal op de technische afdeling werkt maar af en toe ook tel. diensten draait.

Tip voor alle mensen die dit probleem ook tegen komen:
bel ziggo
vraag of ze de schakeling naar voicemail er af willen halen

Probleem opgelost!
Dit is niet waar. Standaard zet Ziggo de optie voor voicemail uit en de mogelijkheid om je nummer door te schakelen aan.

Je kunt zowel de voicemail aan hebben als een doorschakeling naar een ander nummer kiezen. Let er wel op dat er geen blokkades op je nummer mogen zijn. bijvoorbeeld: je hebt een blokkade om naar 06 nummers te bellen op je telefoon, dan kun je ook je telefoon niet doorschakelen naar een 06 nummer.

je kunt de dienst (dus ongeacht of voicemail nu aan of uit staat) activeren door middel van *21*bestemming, je krijgt dan een gesproken bevestiging na een aantal seconden.

opheffen werkt dmv #21# je hoort dan ook naar een paar seconden een gesproken bevestiging.

Hoop dat het nu duidelijk is