Los bericht bekijken
  #7  
Oud 12 augustus 2009, 10:39
snarf007's schermafbeelding
snarf007 snarf007 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 juni 2009
Locatie: Utrecht | Casema/Ziggo
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus | TV-Extra | UBEE |
DTV: Cisco 8485DVB | Cisco 8455DVB
Berichten: 118
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door onno72 Bekijk bericht
Digitaal zappen is langzamer, maar van alle digitale zappers is de Cisco wel het allerlangzaamst.

Probleem bij de Cisco, is niet de iets langere interval, maar de onvoorspelbare en altijd langere interval. Soms is het 1 sec, soms is het 3 seconden (zapping is like a box of chocolates, you never know what youre gonna get). Dit is niet alleen met NLHD1 2 en 3, maar ook door de SD zenders. Soms lijkt het iets beter te zijn, maar als je met een gerust gevoel achterover zakt om even lekker te zappen gaat het weer mis.....

Daarnaast is de Cisco niet alleen traag met zappen, maar is het programeren en door menu's heen gaan al helemaal een kriem. Nadat ik +/- 1 week vooruit in de EPG zit wil ik 2 opnames programmeren, waarna ik beide 1 keer op RECORD drukken crash, doorzichtige interface en gebeurt even niets, pas na +/- 1.5 minuten reageert de box weer en zit ik live TV te kijken. Om de 2e opname te programmeren ben ik min 2 minuten bezig om op dezelfde plek te komen in de EPG (en dan loop ik weer de kans op een vastloper).

Tevens heb ik gisteren de Humax 5050c gehaald, en tot mijn verasssing is deze razendsnel met zappen en door menu's heen gaan. Het kan dus wel!
Juist, lijkt mij duidelijk een Cisco probleem. De firmware is duidelijk (nog) niet optimaal. Ook de opzet van de menu's in het interactieve gedeelte zorgt voor de nodige zap vertraging.