Los bericht bekijken
  #26  
Oud 12 augustus 2009, 09:54
pjutr's schermafbeelding
pjutr pjutr is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Breda Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Philips 42PDL7906 Cisco8455 Samsung SMT-C7140A
Berichten: 769
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chriscross Bekijk bericht
Tja wie niet waagt die niet wint, bij mij heeft het geholpen en bij een collega van mij ook. Kijk als je de decoder dichtbij de versterker hebt en je stopt toch de coaxkabel in de uitgang van 15 meter kan dat misschien problemen geven. Sinds ik dus die stekker omgewisseld heb is de decoder niet meer vastgelopen en daar gaat het om...
Het heeft ook een tijdje bij mij geduurd maar ik heb ontdekt dat veel - zo niet bijna alle- problemen met de Cisco komen door storingen die via de coaxkabel binnenkomen. Het verhaal van de helpdesk om met goede kabels te werken snijdt dus wel degelijk hout.
Ik geloofde het eerst ook niet omdat het maanden betrekkelijk goed ging met mijn oude kabel. Maar nadat die door een verbouwing wat dichter bij een bundel andere verbindings- en stroomkabels was terechtgekomen was het hek van dam. Schokkeirge beelden, trage tot zeer traag reageren op commando's, tot en met vastlopers. En het meest duidelijke: geen of slechte toegang tot de VOD, Uitzending gemist en TV-theek.
Door simpel de kabel zoveel mogelijk uit de buurt vann andere kabels te positionerenn zijn alle problemen verdwenen als sneeeuw voor de zon. En dan heb ik dus niet eens een nieuwe goedgekeurde kabel aangeschaft.
Het is dus zeer de moeite waard om als Cisco-bezitter de coaxverbindingskabel tussen apparaat en wantcontactdoos zo ver mogelijk van andere kabels en apparaten te houden !!!