Los bericht bekijken
  #976  
Oud 12 augustus 2009, 08:42
RdP's schermafbeelding
RdP RdP is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 januari 2007
Locatie: Veenendaal
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
DTV: Horizon Box, Humax iHDR5200C/2x IR-Fox-C/LGB-23DC, 2x Samsung 9401R
Berichten: 215
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vijver Bekijk bericht
Dit is er natuurlijk eentje uit het standaardrepertoire. Met die eerste zinssnede kun je niets, dat is een gegeven. Aangemeld bij het verzendbedrijf lijkt me dat ze morgen tot verzenden overgaan of dit al reeds gedaan hebben. Is het al in handen van tnt, dan heb je hem normaal gesproken morgen. Normaal gesproken krijg ik morgen ook een pakketje uit Waddinxveen van ziggo, niet zijnde het modem.
Nou zo standaard is het niet. Ik kreeg deze mail nadat ik een klacht had ingediend, nadat ik op 8 juli een brief kreeg waarin stond dat ik binnen 2 weken mijn nieuwe modem zou krijgen.

Via de website heeft u onlangs een vraag gesteld.

Helaas heeft u de verkeerde informatie gekregen daarvoor ook onze excuses voor het ongemak.

De nieuwe modem met nieuwe snelheden gaat namelijk verzonden worden tussen 1 Juli & 1 Oktober. Dit geld voor iedere klant van ziggo vandaar dat het bij de ene klant wat langer kan duren als bij de ander.


Ik ben namelijk overgestapt van Z3 en naar alles in 1 extra. Dat overstappen ging heel makkelijk, kreeg binnen een week een brief met activatie code voor het modem en een een pakket, met alleen een digitale ontvanger. Er is mij al 2 keer gezegt dat het modem opgestuurd zou zijn, maar nu ik deze mail krijg ben ik bang dat ik er op 1 oktober moet achterkomen dat er toch iets fout was.Heeft iemand ervaring met het overstappen van Z3 naar alles in 1 extra?