Discussie: Sitecom 300N WL-342
Los bericht bekijken
  #97  
Oud 12 augustus 2009, 07:36
Henniep's schermafbeelding
Henniep Henniep is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 augustus 2009
Locatie: Bovenkarspel / Multikabel
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra / Arris
Berichten: 19
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Spartagek Bekijk bericht
De belangen worden behartigd, alleen niet naar voldoening vanposter, dat is een groot verschil.

hij had het over de ondersteuning van een stuk hardware.
Dat Ziggo hier een fout in gemaakt heeft, bestrijdt ik ook helemaal niet, en dat ze van het begin af aan een andere router hadden moeten aanbevelen roep ik al langer.

Maar de ondersteuning van de bediening ligt niet bij Ziggo, maar bij de leverancier ( sluitallesaan ) en de fabrikant.

De HD medewerker heeft suggesties gedaan, en kreeg te horen dat er geen resetknop opzat van de gebruiker, dit terwijl deze wel degelijk aanwezig was, wat in de manual gewoon is terug te vinden
dat dat knopje er 'iets anders' uitziet dan normaal, kun je de helpdesk niet verwijten
( misschien heeft betrokken medewerker zijn info al aangepast, op basis van verkregen info )
Klopt, Dat het knopje ergens anders zit kun je de HD-medewerker niet verwijten. Wat wel blijft is dat het van een helpdesk een tekortkoming is dat ze dat niet weten. Anders is de term helpdesk toch echt te hoog gegrepen. Dat ik het zelf niet heb opgemerkt in de beschrijving komt door het niet goed doorlezen van de beschrijving en ligt geheel aan mijn kant. Waar ik het nu over heb is over de kennis van de helpdesk. Dat is het gevaar als je dit soort zaken uitbesteed. Ik heb eerder ook contact gehad met deze desk, maar dan de afdeling verkoop. Ook onderdeel van Ziggo. Wisten niet eens van de actiekorting https://www.sluitallesaan.nl/korting/, sterker nog de eerste medewerker die ik aan de lijn had vertelde mij dat dit niet bestond. De volgende dag had ik een andere medewerker aan de lijn, JA!!!! Die wist het wel en heeft mij prima geholpen. Zal waarschijnlijk dus allemaal een de kennis en zeker BETROKKENHEID van de individuele helpdeskmedewerker liggen. Je bent op je werk omdat je graag wat wil verdienen en op de loonlijst staat of je komt om je brood te verdienen en vindt het werk ook leuk en ziet een uitdaging in de vragen die gesteld worden, met als doel het samen met de beller op te lossen c.q. te verbeteren.