Los bericht bekijken
  #19  
Oud 11 augustus 2009, 18:56
hallotjes's schermafbeelding
hallotjes hallotjes is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: roosendaal @home
Berichten: 1.370
Standaard

Citaat:
soms lijkt of mensen soms "los" voor de achtergrond staan
Deze fout kan ik niet direct plaatsen (waarmee ik niet wil zeggen dat deze er niet is). Of bedoel je het rare bewegen/bibberen van van gezichten?

Wel had ik laatst een studio sport/eredivisie uitzending op ND3 (rond middernacht paar dagen terug) waar het net leek of ik naar een slechtere lcd keek. Typisch de fouten die lcd's maken op een SD signaal, beetje hard maar ongedetailleerd vlekkerig. Al verdenk ik eerder de bron ervan dan de schakelingen in de eindregie gezien dit wel extreem slecht was.

Citaat:
Waar ik me wel over verbaas is dat de mensen die normaal meteen Ziggo afzeiken bij allerlei theoretische zaken het nu laten afweten bij iets wat je kan zien maar niet kan meten. Maar dat is misschien oftopic
Meetbaar is het wel, maar dan heb je wel speciale apparatuur nodig en een zelfde maar zuivere vergelijkingsbron. Maar begrijp wat je bedoeld, het is niet simpel een bitrate die je uitleest en daarmee ziggo afbreekt. De oorzaak ligt ook duidelijk niet bij ziggo, als de NPO het bevestigd kun je moeilijk ziggo nog afbreken.