Los bericht bekijken
  #214  
Oud 11 augustus 2009, 11:45
therealwheely's schermafbeelding
therealwheely therealwheely is offline
Member
 
Geregistreerd: 5 juni 2009
Locatie: Rosmalen, @Home
DTV: Humax iHDR-5050C
Berichten: 34
Standaard Platoon 0.26

Je kunt Platoon 0.26 hier downloaden: http://www.sat-universe.com/showthre...hlight=platoon

Wel even een gratis account aanmaken.

Ik heb hem even uitgeprobeerd met een VOB-bestand. Alles lijkt te werken. Alleen bij FTP'en naar de Humax kreeg ik een foutmelding dat ie één of ander bestand niet kon vinden, dus heb ik heb de bestanden maar even met een andere FTP-client geupload.

Helaas gebeurt er niks als ik de video wil afspelen op de Humax. Bij de info staat de tekst 'opname mislukt, onbekende oorzaak'.

Ik vind het wel mooi dat je met deze tool alles in één hebt. Ook is het handig dat je een gewenste titel, kanaal, e.d. kunt ingeven.

Jammer is alleen dat er geen mogelijkheid is om VOB-bestanden te joinen en om te kiezen welke audio- en subtitle-taal je wilt gebruiken.

Jammer genoeg lukt het me ook hiermee niet om VOB-bestanden van een geripte DVD goed te converteren en af te spelen op de Humax. Ik heb inmiddels zo'n beetje alle tools die in dit forum worden genoemd al geprobeerd, maar het beste resultaat was een beeld vol blokjes. Iets wat hier ook al eerder genoemd werd.

Als er iemand is die wel een geripte DVD succesvol heeft kunnen omzetten en bekijken op de Humax, zou die dan eens willen vertellen hoe die dit precies heeft gedaan? Welke tool(s) en welke instellingen?

Grtz,
Henry