Los bericht bekijken
  #1644  
Oud 11 augustus 2009, 08:57
MrScratch's schermafbeelding
MrScratch MrScratch is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 juni 2008
Locatie: Beverwijk / Casema
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door catastrofus Bekijk bericht
Hoe kom je hier nu weer bij? Er zijn meerdere 'niet goedgekeurde/gecertificeerde' decoders (alphacrypt/dm's/windows media center/topfield/floppydtv e.d.) bruikbaar op ons kabelboer netwerk. Dat ze niet gecertificeerd zijn houdt niet in dat ze niet werken... En de ondersteuning van deze decoders is vaak (99.9%) beter dan de ondersteuning van onze kabelboer m.b.t. evtuele problemen.

Gert.
Dit kan ik beamen. IK heb al vele decoders versleten, maar pas sinds ik een dreambox gebruik icm Ziggo, heb ik pas echt de volle geneugten van een goed en soepel werkende decoder en daarmee fijn werkende dvb-c. Groot voordeel is dat de firmware niet door ziggo gepushed moeten worden en dus problemen veel sneller gefixed zijn.

Ik snap ook niet wat Ziggo hiertegen kan hebben. Ik neem de hele santekraam aan digitale kanalen bij ze af ongeveer en gebruik de decoder gewoon voor de normale dingen (opnemen en timeshiften, dat soort dingen). En ik val ze ook nog eens nooit lastig voor ondersteuning ook, lijkt me een ideaal voor Ziggo.