Los bericht bekijken
  #2  
Oud 11 augustus 2009, 01:03
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door compie Bekijk bericht
Ik heb twee vragen:
* Hoe kan ik alle zenders die ik niet kan ontvangen uit de TV gids weghalen? Kan dit automatisch?
Nee, niet automatisch, maar je kunt de zenders die geen deel uitmaken van je abonnement wel handmatig uit de zenderlijst verwijderen. Zie blz. 43 van de Nederlandse handleiding.
Citaat:
* Bij sommige digitale zenders krijg ik "You are not entiteled to receive this program" te zien, ook al krijg ik daarna de zender wel gewoon te zien. Hoe kan ik deze melding voorkomen? Nu moet ik iedere keer op Ok drukken om de melding weg te krijgen?
Zie blz. 44 van de Nederlandse handleiding: instelling CA module. Hiermee kun je de interne instellingen van de AlphaCrypt module bereiken. Zet de berichten van de AlphaCrypt UIT.

O ja, en zet meteen bij Technische instellingen de Systeemupdate UIT, anders word je vroeg of laat opgezadeld met een firmwareupdate die je niet wil hebben. Ziggo wil namelijk helemaal niet dat je zenders uit de basislijst kunt verwijderen (terwijl dit een doodnormale functie is voor een TV).

Leg ook maar vast 80 euro opzij voor een Ziggo-gecertificeerde CI+ CAM, want die zul je over een paar weken hard nodig hebben. En - what a surprise - de mededelingen van die 'Ziggo-gecertificeerde' CAM kunnen niet worden uitgezet ...

Laatst gewijzigd door Riparius; 11 augustus 2009 om 06:53